AFSPRAKEN BEHEREN

Maak een nieuwe afspraak of beheer je huidige afspraken.

CODE AANVRAGEN

Vraag je persoonlijke online code aan om in te loggen

INSCHRIJVEN

Schrijf je in als nieuwe patiënt bij Bovend’Eerdt orthodontie

ONLINE BALIE

Regel het digitaal binnen onze Online Balie

Binnen onze Online Balie beheer je jouw afspraken, vraag je een online code aan of schrijf je in als nieuwe patient.

Kosten / vergoeding

Alle orthodontisten moeten werken met landelijke, vaste tarieven. Deze tarieven stelt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vast, in opdracht van de overheid.

De kosten voor een beugelbehandeling kunnen variëren. Dit heeft te maken met de behandelingsduur en voor welke beugel er gekozen wordt. De gemiddelde kosten voor een beugelbehandeling zijn tussen de €2000,- en €3000,-.

Facturatie

Onze facturen worden verzorgd door Netpoint Factoring. Rekeningen gaan meestal rechtstreeks naar de verzekeraar. Afhankelijk van de voorwaarden van je verzekeringspolis krijg je soms geen factuur, soms een deelfactuur en soms de volledige factuur toegestuurd.

Mocht je vragen hebben over je rekeningen dan kun je telefonisch contact opnemen met Netpoint Factoring op het nummer 0416-541509. Binnen het portaal staat een overzicht van jouw declaraties. Ook zie je hier de vergoedingen door de zorgverzekeraar. 

Zorgverzekeraar

Heb je vragen over de vergoeding van je zorgverzekeraar, neem dan altijd eerst contact op met je zorgverzekeraar. Zij kunnen je het beste de vergoedingen uitleggen op basis van de polisvoorwaarden van jouw persoonlijke zorgverkering.